Facebook

LinkedIn

Isplativost

Da li se isplati?

Najskuplje je ignorisanje ili prolongiranje rešavanja problema.

Isplativost ulaganja u trošak konsultantskih usluga treba gledati iz ugla srednjoročnog i dugoročnog smanjena troškova poslovanja i/ili povećanja prihoda iz delatnosti ili novih delatnosti za koje se radi konsultanski projekat.

Top team za sve ugovorene konsultanske usluge odvojeno naplaćuje nadoknade za analize i best practice rešanja i posebne nadoknade za uspešnost implementacije projekta i realizacije odabranog rešenja. Time klijenti imaju potpuni uvid u troškove konsultanskih usluga sa jedne strane i egzaktne rezultate u smanjenju troškova i/ili povećanju prihoda koji su rezultat konsultanskih rešenja, koja se u samom preduzeću uz pomoć Top Team konsultanata primenjuju.

 

U zavisnosti od kompleksnosti poslovanja, problema, zadatih ciljeva , veličine poslovanja i tržišnog okruženja zavisi i sam period povrata investicije u troškove konsultanskih usluga koje se ogleda u uvećanju poslovnog rezultata preduzeća. U dosadašnoj praksi Top Team-a  povrat investicije na troškove  plaćenih  konsultanskih usluga se ostavaruje u periodu od 3 – 6 meseci od trenutka implementacije konsultanskog rešenja.