Facebook

LinkedIn

Isplativost

Konsalting Agencija – Top Team – Beograd

Top Team Beograd – Agencija za konsalting  je skup potvrdjenih profesionalaca – eksperata iz različitih oblasti poslovanja koje su svoje znanje i iskustvo stekli radeći na visokim menadžerskim pozicijama u poslovnim organizacijama koje su značajne na tržištima Jugoistočne Evrope u pogledu profitabilnosti i pozicije na tržištu.

Prolazeći kroz različite projekte, poslovne izazove i dostižući značajne rezultate čiji su primeri u mnogim kompanijama postali best practice in the world, javila se ideja da se stečena znanja , iskustva i poslovni kontakti ponude onima kojima trebaju a teško mogu da potrebni know how pribave kupovinom gotovih rešenja ili angažovanjem menadžmenta sa potrebnim znanjem i sposobnostima.

Uvideli smo potrebu manjih i srednjih preduzeća iz različitih privrednih grana na tržištu Jugoistočne Evrope za uslugama saveta oko upravljanja poslovanjem. Pritisnuti sve većom konkurencijom i ekonomijom obima velikih kompanija mala i srednja preduzeća na srednji rok gube tržišnu utakmicu i nažalost vode poslovanje iz dana u dan na način koji se nemenja i koji vodi ka gašenju poslovanja. Da bi opstali potrebne su konstantne promene u efektivnosti (raditi prave stvari) i efikasnosti (raditi stvari na pravi način), za šta je potrebno specifično znanje iz različitih oblasti i iskustvo u efektima poslovnih odluka. Oni koji su svesni ovoga pokušavaju da nadju rešenja kroz angažovanje novih menadžera , a da često neznaju šta zaista treba menjati a samim tim i da li odabrani menadžeri to znaju da osmisle i sprovedu. Na sve to oni menadžeri koji imaju znanje i iskustvo teško se odlučuju za prelazak u manja preduzeća sa upitnom ličnom perspektivom.

Top Team je nastao iz ovih razloga kao adekvatno rešenje da se na brz i proveren  način obezbede promene u poslovanju koje znače rast poslovanja i profita malih i srednjih preduzeća.

Služeći se stečenim iskustvima u rešavanju poslovnih problema i izazova organizovali smo osnovne oblasti poslovanja u kojima pružamo usluge poslovnih konsultacija :

 • Strateški i generalni menadžment

 • Menadžment poslovnih i finansijskih rizika

 • Menadžment prodaje

 • Menadžment poslovnih finansija

 • Menadžment nabavke i lanca snabdevanja

 • Menadžment ljudskih resursa

 • Menadžment informacionih sistema u poslovanju

 • Menadžment investicija i kreditiranja

 • Marketing menadžment

 • Posredovanje u zaključivanju poslova prodaje i nabavke

 • Route to market modeli za tržišta jugoistočne Evrope

       Naša Misija

TT Consulting unapredjuje poslovanje i obezbedjuje postizanje boljih poslovnih rezultata malih i srednjih preduzeća

       Naša Vizija

Učiniti dostupnim znanja i veštine menadžmenta svakom biznisu uz merljive rezultate poslovnih saveta i prihvatljivu cenu